Filistin Direnişi Araçlı ŞEHADET EYLEMİNİ KUTLADI

İslami Direniş Hareketi Hamas’ın resmi sözcüsü Abdullatif Kaanu, “Ramallah’ta kahramanca düzenlenen ezme eylemi, işgalcinin suçlarına karşı verilmiş tabii bir yanıttır. Kudüs İntifadası asla durmayacak, büyüyerek devam edecek” dedi.

GÖZAT  Filistin Şehadet Eyleminde 1 Siyonist Öldü 2'si Yaralandı

Filistin Halk Direniş Cephesi liderlerinden Zülfikar Suyurcu ise “Uluslararası toplumun Filistin halkının haklarını hiçe saydığı bir süreçte direniş, Filistin halkının tercihi olmaya devam edecek.

İsrail, Filistin halkını ekonomik, siyasi ve askeri olarak ezmeye devam ettiği sürece askeri direniş de artarak devam edecek” sözleriyle eyleme desteğini açıkladı.

GÖZAT  Filistin Direnişi 1 Haftada 10 Eylem Yaptı, 8 Siyonist Yaralandı

Filistin direnişinin önemli isimlerinden olan Halk Direniş Komiteleri’nin resmi sözcüsü Ebu Mücahid ise eylemle ilgili yaptığı değerlendirmesinde “Batı Şeria’daki bu eylemi kutluyoruz. İşgalcinin, intifada eylemlerinin bittiği izlenimi verdiği bir dönemde gerçekleşen bu eylem, intifada korunun Batı Şeria’da hala mevcut olduğunu gösterdi.

İşgalci, hiçbir zaman güvende olmayacak. Direniş, işgalciye her gün yeni bir ders verecek. İntifada, Kudüs’ü kurtarıncaya kadar devam edecek” şeklinde konuştu.