Amerika’nın O Kararında Da SİYONİST LOBİ ETKİSİ

Amerika’da faaliyet yürüten en ünlü Siyonist lobinin vize yasağı uygulamasının karara dönüşmesi için Amerikalı think tank kuruluşlarına 60 bin dolar maddi destek verdiği ortaya çıktı.

Amerika’da 2016 yılı vergi kayıtları incelendiğinde ülkedeki en büyük İsrail lobisi olan Amerikan İsrail Halkla İlişiler Komitesi AIPAC’ın Trump’ın Müslümanlara yönelik vize yasağı kararının ardındaki en büyük etken olduğu ortaya çıktı.

GÖZAT  Trump: İsrail İle Sarsılmaz İttifak İçindeyiz

AIPAC’ın bazı think-Tenk kuruluşlarına Müslüman yasağı uygulamasının Amerikan çıkarları açısından faydalı olacağını savunmaları için maddi destekte bulunduğu ortaya çıktı.

Sudan, Libya, Suriye, İran, Somali ve Yemen’e dönük olarak uygulamaya sokulan fakat Hawai mahkemesinin aldığı yeni bir kararla yeniden uygulaması durdurulan Trump yönetiminin Müslüman yasağına ilişkin Amerika’daki en büyük Siyonist Lobi olan AIPAC’ın meseleyi gündeme getiren Amerika Güvenlik Araştırmaları Merkezi isimli düşünce kuruluşuna bu konuda çalışma başlatması için geçtiğimiz yıl 60 bin dolarlık sıcak para sağladığı ortaya çıktı.

GÖZAT  Trump, Siyonist Rejimi DAHA DA AZDIRDI!

Öte yandan Siyonist rejim parlamentosunun, Trump’ın Müslüman Yasağı kararını imzaladığı gün İsrail’i boykot kampanyalarına katılan kişilerin İsrail’e girişlerini yasaklayan bir karar alındığı ortaya çıktı. Bu iki kararın aynı güne denk gelmiş olmasının tesadüf olmadığını vurgulayan uzmanlar, Trump’ın uygulamaya çalıştığı Müslüman yasağının bütünüyle Siyonistlerin çıkarları ile ilişkili olduğunu ifade ediyorlar.

GÖZAT  Amerika'nın FİLİSTİN DÜŞMANI İsrail Elçisi Onaylandı

AIPAC’ın sunduğu 60 bin dolarlık yardım paketinin “Özgürlük Programı” çerçevesinde İhvan-ı Müslimin’in terör örgütü ilan edilmesi propagandasını da içerdiği belirtiliyor.

Amerikan dış politikası ve para politikalarına eleştirel analizler yayımlayan “Lobelog” isimli analiz sitesinde vergi numaraları detaylarına kadar kayıt altına alınmış olan bu yardımların Trump yönetiminin İsrail açısından tehdit oluşturan tüm grupları kapsayan bir karar alması için çalışmalar yürütülmesini hedeflediği kaydediliyor.