Suudi Arabistan’da Siyonist Netanyahu Hazırlığı

Siyonist İsrail’in Likud partisi, Riyad’ın Netanyahu’yu Arabistan’a davet etmeye hazırlandığını bildirdi. Bilgiye göre bu konuda Likud yönetimi ile Riyad arasında anlaşma yapıldı.

Likud üyesi Eyüp Kara Arabistan’la İsrail yakınlaşmasının göstergelerinden biri olan bu görüşmede İsrail, Amerika ve Arabistan işbirliğini güçlendirecek çalışmaların masaya yatırılacağını belirtti.

Siyonist rejiminin Başbakanı Netanyahu’ya şahsen yakın olan Eyyup Kara, Suudi Arabistan’ın, İsrail’e yapacağı davetin Suud ailesi ile ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın danışmasının ardından gerçekleşeceğini belirtti.

Siyonist İsrail, Arap Rejimleri İle Anlaşma Peşinde

İsrail, Arap ülkeleri ile barış anlaşması peşindedir

Siyonist İsrail rejimi kabinesinin Bakanlarından Eyyup Kara açıklamasının bir diğer bölümünde ise, Filistin konusuna değinerek şöyle açıklamada bulundu: “Filistin meselesi ılımlı Arap ülkeleri için artık pek önem arz etmiyor ve İsrail’in şuan takip ettiği siyaset ılımlı Arap ülkelerin katılacağı bir uluslararası konferanstır. Bu konferans söz konusu Arap ülkeleri ile barış anlaşmasına varmak için düzenlenecektir, söz konusu anlaşmanın ardından Filistin meselesini çözmek için girişimde bulunacağız.”

Filistin meselesinin söz konusu Arap ülkelerinin önem sıralamalarında bulunmadığını söyleyen Siyonist yetkili konuşmasını Arap ülkeleri ile barış anlaşmasına varılması gerektiğine vurgu yaparak konuşmasını sonlandırdı.