Siyonist Bakan Lübnan’ı TEKRAR TEHDİT ETTİ

Son tehdit, Lübnan halkının İslami direnişe sahip çıkmasından derin rahatsızlık duyan Eğitim Bakanı Naftali Bennett’ten geldi.

Siyonist rejim Eğitim Bakanı Naftali Bennett, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ve Lübnan halkının ezici çoğunluğunun İslami direnişe destek olan duruşundan derin rahatsızlık duyarak Lübnan halkını tehdit etmeye başladı.

GÖZAT  Siyonist Bakandan Küstah Tehdit: LÜBNAN'I ORTAÇAĞ'A GÖNDERİRİZ

Bennett, Hizbullah’ın başlatacağı bir savaştan Lübnan halkının tamamının sorumlu olacağına işaret ederek olası bir savaşta tüm Lübnan’ın bedel ödeyeceğini söyledi.

Benyamin Netanyahu kabinesinde aşırılık yanlısı görüşleriyle bilinen Bennett,  İngilizce yayın yapan Times Of Israel sitesinde yayınlanan makalesinde “Hizbullah, İsrail’e bir tane dahi füze atsa sadece Hizbullah’tan değil Lübnan devletinden gelen düşman saldırısı olarak kabul edilecektir” dedi.

GÖZAT  İsrail İstihbaratı: Lübnan Roket Fabrikası BİZİM İÇİN TEHDİT

Bennett, makalesine şu ifadelerle devam etti: “Biz, savaşa girme arzusunda değiliz. Fakat eğer zorunda kalırsak da Lübnan’daki tüm kurumlar bizim için hedef olacaktır. Füze fırlatılan mekanlar, füze depoları ve askeri üsler, İsrail’e saldırı amaçlı kullanılan binalar ya da kurumlar hedef alınacak.

GÖZAT  Hariri: İsrail, Lübnan'a Savaş Açmak İstiyor

Bu durum Lübnan halkı açısından büyük bir felaket olacak. Bu felaketi engelleyecek tek güç, Lübnan halkıdır. Lübnan halkı, Hizbullah’ın evlerini kullanarak füze fırlatmasına, okullarını da askeri üs olarak kullanmasına müsaade etmemelidir.”

GÖZAT  Siyonist İstihbarat: FİLİSTİN ve LÜBNAN Cephesi Birleşiyor

Bennett, “Lübnanlılar, Hizbullah’ı destekledikleri sürece yaptıklarının sonuçlarına katlanacaklar. Çünkü Hizbullah, gücünü büyük ölçüde Lübnan’dan alıyor.

Avn, bu gerçeği ilan ettiği sürece İsrail de tüm dünyaya özellikle de Lübnan halkına, Hizbullah’ın Lübnan demek olduğunu anlatacaktır” sözleriyle yazısına son verdi.