SİYONİST Rejimden 10 BİNA İçin Yıkım Tebliği!

İşgal yönetimi Kudüs’ün güneyindeki Silvan beldesinde Filistinlilere ait bazı binalar için verilen yıkım kararlarını tebliğ etti.

Silvan Arazilerini Savunma Komitesi üyesi Fahri Ebu Diyab, Kudüs’teki işgal belediyesine bağlı ekiplerin işgal polisi eşliğinde dün sabah Silvan beldesindeki El-Bustan Mahallesi’ne baskın düzenlediğini söyledi.

Ebu Diyab, işgal belediyesi ekiplerinin binalar hakkında ruhsatsız inşa edildikleri gerekçesiyle verilen yıkım kararlarını tebliğ ettiğini bildirdi.

Evinin de hakkında yıkım kararı verilen evlerden biri olduğunu belirten Ebu Diyab, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgal belediyesi ekiplerinin ve işgal polisinin on bina hakkında verilen yıkım kararlarını tebliğ ettikten sonra beldeden ayrıldığını ifade etti.

Yıkım kararı tebliğ edilen evler hakkında daha önce de benzer kararların tebliğ edildiğine dikkat çeken Ebu Diyab, işgalcilerin amacının Kudüslülere hayatı zehir etmek ve bölgeyi Yahudi yerleşimciler için boşaltmak olduğunu söyledi.

Ebu Diyab, işgal yönetiminin El-Bustan Mahallesi’ni tamamen yıkmak, Kudüslüleri topraklarından zorla göç ettirip Yahudi yerleşimciler için Tevrat Bahçeleri ve Eski Belde’yi kuşatan yerleşim projeleri inşa etmeyi planladığına dikkat çekti.