Arap Gazeteciler İsrail’de

İsrail Dışişleri Bakanlığı, sözde hakikati öğrenmek için davetine icabet ederek Tel Aviv’e giden Arap gazetecilerin fotoğraflarını, dışişleri bakanlığın resmi web sayfasından yayınladı.

Siyonist işgal rejimi, Arap dünyasıyla normalleşme sürecini, Arap dünyasından Tel Aviv’e davet ettiği gazetecilerden oluşan bir heyetle sürdürüyor.

GÖZAT  Türk Gazeteciler Heyeti Siyonist İsrail'de

Fas, Cezayir ve Tunuslu gazeteci bir grup, İsrail’in davetlisi olarak Pazartesi günü Tel Aviv’e giderek İsrailli yetkililerle bir araya geldi.

Arap gazetecilerin fotoğrafları, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın resmi web sayfasında yayınlanırken, konuyla ilgili haberde, gazetecilerin sözde hakikati öğrenmek için Tel Aviv’e geldikleri belirtildi.

GÖZAT  Esir Gazeteci El-Gig Tecrit Odasında

Haberde Arap gazetecilerin Mescid-i Aksa, Kudüs, Yad Vashem Holocost Müzesi’ni ziyaret ettiği, Knesset ve Yüksek Mahkeme’ye de giderek İsrailli yetkililerle bir araya gelecekleri kaydedildi.

Haberde ayrıca geziye katılan Arap gazetecilerden birisi “İsrail’e, aracısız bir şekilde hakikati öğrenmek için geldik” dediği aktarıldı.