Türkiye Halkı, Birçok Şehirde İsrail Ziyaretini Protesto Etti

Türkiye halkı birçok şehirde düzenledikleri protesto gösterileri ile Siyonist rejim elebaşı Herzog’un ülkelerini ziyaretinden duydukları nefreti ifade etti.

Terör rejimi elebaşının Türkiye ziyareti öncesi ve ziyaret sırasında Türkiye halkı bir çok kente bu ziyarete tepkilerini protesto gösterileri düzenleyerek gösterirken,  bu doğrultuda Ankara, İstanbul, Karaman, Yalova, Bursa, Konya, Sakarya Tokat, Niğde, Şırnak, Çanakkale, Ordu, Diyarbakır, Van, Trabzon, Erzurum, Kocali, Bingöl, Malatya, Bitlis,  Ardahan, Bartın, Ağrı, Balıkesir, G.Antep gibi daha bir çok kentte Amerikan ve Siyonist İsrail karşıtı gösteriler düzenlendi. 

İstanbul’da bir grup insan terör rejimi İsrail konsolosluğu önünde toplanarak Amerikan ve Siyonizm karşıtı sloganlar atarak işgalci rejim elebaşının Türkiye’ye ziyaretinden duydukları öfkeyi attıkları sloganlarla dile getirdiler. 

Katil rejim İsrail’in elebaşının Türkiye ziyaretine yönelik protestolar geçen aydan bu yana bu ülkenin çeşitli şehirlerinde kendiliğinden yayılırken, gösteriler ülke çapında 81 ilde ve eş zamanlı olarak düzenlendi.

“Ülkemizde katilleri istemiyoruz”, protestocuların taşıdığı pankartlardan biriydi.

Ayrıca Türkiyeli gençler sosyal medyada bazı gençlerin Ankara sokaklarında Siyonist bayraklarını indirip yırttığı ve yerine Filistin bayrağını göndere çektiği bir video yayınladı.

Bu arada Cezayir ve Ürdün’de de Perşembe günü en popüler hashtag paylaşımları arasında “Erdoğan” ve “Normalleşme ihanettir” başlıkları oldu.

Terör rejimi İsrail’in elebaşı İzak Herzog, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak iki günlük bir ziyaret için Ankara’da ve Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı. Bu, son 14 yılda bir Siyonist liderin Türkiye’ye ilk ziyaretidir.