Trump, Siyonist Rejimi DAHA DA AZDIRDI!

Korsan İsrail’de yayın yapan bir televizyon kanalında Trump’ın başrolde yer aldığı ahlâksız bir mizansen yayınlandı. Video kaydında Filistinliler aşağılandı. Müslümanların ilk kıblesi ve kutsalı olan Mescid-i Aksa, ırkçı video kaydına alet edilerek siyaset malzemesi haline getirildi.

Trump, İsrail Başbakanı BinyaminNetanyahu’ya yakınlığıyla bilinen IsraelHayom gazetesine, ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tabi ki Kudüs ile ilgili sözümü çok iyi hatırlıyorum. Tabi ki unutmadım ve biliyorsunuz ki ben verdiğim sözlerden vazgeçmeyen bir şahsiyetim” ifadelerini kullanmıştı.

Siyonistler Yıkıma Devam Ediyor

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekiplerinin, Doğu Kudüs’ün kuzeyinde bir Filistinliye ait evi “ruhsatsız olduğu” gerekçesiyle yıktığı bildirildi. Ev sahibi Luey Ebu Ramuz, belediye ekiplerine eşlik eden işgalci İsrail polislerinin evi çevreleyerek kendilerini dışarı çıkmaya zorladığını söyledi. Eşi ve 5 çocuğuyla 7 yıldır söz konusu evde oturduklarını ifade eden Ebu Ramuz, “Bizi zor kullanarak dışarı çıkardılar. Eşyaları almamıza bile izin vermediler. Çocukların defter ve kitaplarını almak için içeri girmeye çalıştığımda ailemin önünde onur kırıcı sözlerle beni darp ettiler” dedi.

Yargısız İnfazcı Askere Komik Ceza

Batı Şeria’da geçen yıl Mart ayında yaralı bir Filistinliyi yakın mesafeden ateş ederek şehit eden terörist İsrail askeri yalnızca 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Çavuş ElorAzaria, dünyanın gündemine girdiği için tepkilerden çekinen İsrail Askeri Mahkemesi tarafından suçlu bulunmuştu.

Filistin kamuoyunda infiale yol açan görüntüler, uluslararası toplumun da tepkisini çekmişti. BM bile yaralı Filistinlinin vurularak öldürülmesini “korkunç, ahlâksız ve gayri adil” bir fiil şeklinde tanımlayarak kınamıştı.