TERÖR Rejiminden 30 Filistinliye GÖZALTI!

İşgal güçleri erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlar sırasında çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Batı Yaka ve Kudüs’te 30 kişiyi gözaltına aldığı, birçok eve ve işyerine baskın düzenlediği belirtildi.

İşgal ordusu, bu sabah yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin Batı Yaka’da direniş eylemlerine katıldıkları için aranan 8 kişiyi gözaltına aldığını ifade etti.

Filistinli avukat Muhammed Mahmud da işgal güçlerinin Kudüs’ün El-İseviyye beldesinde 22 kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

Gözaltına alınanlar arasında Cenin Kampı’ndan Ammar Türkman ve Mühenned Ömer Beni Ğurra, Cenin’in güneyindeki Kabatiye beldesinden Halid Halil Kemil ve El-Halil’den Subhi Ebu Zeyne’nin olduğu kaydedildi.

İşgal güçlerinin ayrıca Muntasır Cabir, Mansur Mahmud, Müeyyid Bedir, İsa Ebu Reyyale, Adil Mahmud, Hasan Bilal Mahmud, Halil Nasır, Muhammed Hüseyin Derbas, Adem Kayed Mahmud, Şadi Muhammed Atiyye, Muhammed Alâ Mahmud, Ali Muhammed Nasır Ebu Reyyale, Kudüs Valisi Adnan Ğays ve Avukat Mithat Diybe’yi gözaltına aldığı belirtildi.