Suriye Bu Kez De İsrail İHA’sını Düşürdü

Siyonist İsrail’in geçen günlerde Suriye’ye hava saldırısı düzenlemesi ve Suriye’nin hava savunması ile İsrail savaş uçağını düşürdüğünü duyurması ile olaylar başlamıştı.

GÖZAT  İsrailli Bakan: Suriye'nin Füzeli Cevabı TEHLİKELİ

Siyonist Rejim düşürülen uçağı inkar etse de kendi içinden bile itiraf sesleri gelemeye başlamıştı.

Daha sonrasında karşılıklı tehdit ve uyarı açıklamaları yapılmasına rağmen Siyonist İsrail bu kez de İHA (insansız hava aracı) ile Kuneytra bölgesine saldırı düzenledi.

GÖZAT  SURİYE JETLERİ İsrail Savaş Uçağını Düşürdü

Yine karşılık gören Siyonist güçlerin bir adet İHA’sı savunma sistemleri tarafından düşürüldüğü açıklandı. Siyonist İsrail’den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, bölge ülkelerinin son olaylar karşısında taraf seçmedeki duruşları ise merak ediliyor.

Bu haberin yayınlanmasının ardından, Siyonist Rejim ordusu da bir insansız hava araçlarıyla irtibatlarının kesildiğini duyurdu.

GÖZAT  İsrail Bu Kez De İHA İle Suriye'ye Saldırdı

Yayınlanan bu haberlere göre, imha edilen bu insansız hava aracı, Skylark türünden olup, sessiz çalışan modeldendi. Skylark, İsrail’in Elbit Systems şirketi tarafından üretilmiştir ve 7 kilogram ağırlığındadır. Bu insansız hava aracının tanesinin fiyatı 50 bin dolara ulaşmaktadır.