SİYONİSTLER Yıkıma Devam Ediyor

En-Nakab’taki Filistinli kaynaklar, işgal rejimi yıkım ekiplerine ait iki kepçenin bugün işgal askerleriyle silahlı özel birlik himayesinde Raht şehri yakınlarında El-Hezil aşiretine ait ağılı ve şehirde izinsiz yapıldığı iddiasıyla da bir duvarı yıktığını bildirdi.

Kaynaklar, daha sonra işgal güçlerinin Raht kırsalında Bırke El-Batıl bölgesinde de bir binayı yıktığını belirtti.

Siyonist parlamento Knesset üyesi Arap milletvekili Said El-Harrumi yaptığı açıklamada, hemen hemen her gün En-Nakab’ta yıkımların yaşandığını, özellikle aşırı sağcı Yahudi Partisinin En-Nakab dosyasını üstlenmesinden sonra bu yıkımların daha da arttığına dikkat çekti.

El-Harrumi, geçen sene En-Nakab’ta 1158 bina ve tesisin yıkıldığını hatırlattı.
El-Harrumi açıklamasının devamında, “Gelişmeler yıkımların bu yıl artacağına işaret ediyor. Halbuki evleri yıkmak, işgal hükümetlerinin uzun yıllardan beri buradaki halkımızı köy ve kasabalarından çıkarmak için uygulaya geldiği aşağılık siyasi bir cinayettir. Halkı zorla tehcir etme politikaları şimdiye kadar başarısız kaldı. Irkçı Siyonist hükümetler bu halkı yerlerinden etmeyi başaramadı. Bütün bunlar En-Nakab’taki halkımızın yıkımlara karşı ortaya koyduğu direniş nedeniyledir” dedi.