Siyonist Yerleşimcilerden ARAPLARA ÖLÜM Sloganları

Yahudi yerleşimcilerin Eski Belde semtine işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında birkaç yönden girdikleri, işgal rejimi bayrakları taşıyarak “Araplara ölüm” sloganları attıkları bildirildi.

GÖZAT  Siyonist Liberman: ARAPLARI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARALIM

İşgal güçlerinin Yahudi yerleşimcileri korumak için Babu’l-Amud semti girişlerini demir barikatlarla kapattığını ve yürüyüş sırasında Filistinlilerin bölgeye giriş çıkışına izin vermediği belirtildi.

Muhabirimiz, Yahudi yerleşimcilerin yürüyüşleriyle aynı saatte Kudüs’te yaşayan Filistinlilerin de yürüyüş düzenlemek istediğini fakat işgal güçlerinin yürüyüşe müdahale ederek Filistinlileri bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığını ifade etti.

GÖZAT  Netanyahu: Araplarla Gizlice İlişkilerimizi Geliştiriyoruz

İşgal güçleri dün Babu’l-Amud, El-Vad Caddesi, Es-Silsile Kapısı ve El-Kettanin Çarşısı bölgelerindeki dükkân sahiplerinden Yahudi yerleşimcilerin yürüyüşü nedeniyle ikindiden itibaren dükkânlarını kapatmalarını istedi.

İşgal güçlerinin dün akşam ayrıca Babu’l-Amud bölgesinde bir grup yabancı dayanışmacıya da saldırdığı ve bölgede gergin anların yaşandığı kaydedildi.