Siyonist Netanyahu’dan Yeni Gazze ŞEYTANLIĞI!

Siyonistlere ait İkinci Kanal adlı televizyonun yayınladığı habere göre işgalci başbakan Netanyahu devam ettirdiği Avustralya ziyareti esnasında bu ülkenin Dışişleri Bakanı Julie Bishop ile gerçekleştirdiği görüşme esnasında bölgenin sorunlarının tartışılması ve işgal devletinin Lahey’deki Uluslararası Ceza Mahkemesi konusunda taşıdığı endişeler mevzusunun gündeme gelmesi münasebetiyle böyle bir öneride bulundu.

İkinci Kanal’ın internet sayfasında verilen habere göre Avustralya Dışişleri Bakanı Bishop’ın, Netanyahu’ya İsrail – Filistin çatışmaları hakkında soru sorması üzerine Netanyahu, İsrail ordusunun tüm bölgenin güvenliğine hakim olması ve Filistin devletinin yetkilerinin sınırlandırılması halinde bir Filistin devletinin kurulmasına karşı olmadığını söyledi.

Netanyahu daha sonra Batı Yaka’da bir uluslararası güç bulundurulmasını istemediklerini çünkü kendilerinin bu konuda kötü bir tecrübelerinin olduğunu söyledi. Fakat Gazze bölgesinde güvenliğin kontrolü için bir alternatif olarak uluslararası güç bulundurulmasına karşı olmadığını ifade etti.