Siyonist İsrail Suriye Ordusuna Saldırdı

Siyonist İsrail, Suriye’de belirlediği hedeflere hava saldırısı düzenledi. Suriye ise İsrail’in saldırılarına uçaksavar füzelerle yanıt verdi. Suriye’den atılan füzelerden biri İsrail’in ocak ayında yerleştirdiği hava savunma sistemi tarafından engellendi.

GÖZAT  SURİYE JETLERİ İsrail Savaş Uçağını Düşürdü

İsrail ile Suriye arasında, Suriye’de çatışmaların başladığı 2011 yılından bu yana en ciddi gerilim dün gece saatlerinde yaşandı.

GÖZAT  MOSSAD Eski Şefi: Suriye Bizimle Barışsaydı Bunlar Yaşanmazdı

İlk olarak Siyonist İsrail’e ait savaş uçakları, Suriye’deki birden fazla hedefe saldırı düzenledi. Saldırıların başlamasının ardından hava savunma sistemlerini devreye sokan Suriye’den İsrail jetlerine çok sayıda uçaksavar füze fırlatıldı.

GÖZAT  Siyonist İsrail: Suriye İçin Elimiz-Kolumuz Bağlı Durmadık

Siyonist Rejim ARROW-3 Sistemini İlk Kez Kullandı

Suriye’den atılan füzelerden biri, İsrail’in ocak ayında teslim aldığı ve Kudüs’ün kuzeyine yerleştirilen Arrow-3 hava savunma sistemi tarafından engellendi. Bu saldırıyla birlikte İsrail ilk kez Arrow-3’yi kullanmış oldu.

GÖZAT  Hamas: Suriye İle İlişkilerimizi Yeniden İyileştirmeliyiz

Konuya ilişkin olarak İsrail ordusundan yapılan açıklamada, “Gece boyunca jetlerimiz Suriye’de belirlenen çok sayıda noktayı hedef aldı. Operasyonun ardından Suriye’den uçaksavar füzeler atıldı ve füzelerden biri hava savunma sistemi tarafından engellendi” denildi.

GÖZAT  İsrail: Suriye Konusunda TÜRKİYE İLE HEMFİKİRİZ!

Siyonist Rejimden Şu Açıklamalar Yapıldı