Netanyahu: İran’a Karşı, İsrail-Amerika-İngiltere Cephesi Oluşturulmalı

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, İngiltere’ye gerçekleştireceği ziyaret öncesinde, “Amacım İran’a karşı İngiltere-Amerika ve İsrail’den oluşan ortak bir cephe oluşturmak” dedi.

Netanyahu ayrıca, ‘İran’a bir sınır koymalıyız’ ifadesinde bulundu.

İsrail’in Hayom Gazetesi, Siyonist Rejim Başbakanı ve İngiltere Başbakanı Theresa May arasında bugün, İran’ın nükleer dosyası üzerinde görüşmelerde gerçekleşeceğini yazdı.

Bu gazetenin haberine göre, Netanyahu ve Amerika Başkanı Donlad Trump iki hafta sonra yani 15 Şubat’ta bir araya gelecekler.

Netanyahu daha önce, Londra’da Theresa May ile bölge meseleleri üzerinde ve başta İran olmak üzere tehditler karşısında yeni ortak tedbirler alınması gerektiği konusunda görüşeceklerini açıklamıştı.

Netanyahu aynı zamanda iki hafta sonra Amerika Başkanı ile de Washington’da bir görüşme gerçekleştireceğini ve bunun İsrail için önemli bir ziyaret olduğunu belirtmişti.

Siyonist Rejim Başbakanı ayrıca, Amerika Ulusal Güvenlik Danışmanı Micheal Flynn’nın İran’ın düşmanlıkları ile mücadele hakkındaki konuşmalarını takdir etti.