Mücahidler Siyonistlere Darbeler Vurmaya Devam Ediyor

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları ve diğer direniş hareketleri Aksa Tufanı’nın 117’nci gününde de siyonist işgal güçlerine ağır darbeler vurmaya devam ediyor. 

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan Gazze şehrinin güneyindeki Tellu’l-Heva bölgesinde işgalcilerin D9 tipi bir buldozerlerini El-Yasin 105 füzesiyle tahrip etti. 

Gazze şehrinin güneybatısında da işgalcilerin Merkava 4 tipi bir tanklarını yine El-Yasin 105 füzesiyle vurmayı başardı ve tankın alev alarak yanmaya başladığı gözlemlendi. 

Kassam Tugayları işgal güçlerinin Merkava tipi bir tanklarını da Han Yunus şehrinin batısında yine El-Yasin 105 füzesiyle vurmayı başardı. 

Kassam Tugayları’nın havan topu takımları işgalci askerleri Gazze Şeridi’nin kuzey kesiminde hedef aldılar. 

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları’nın da işgal güçlerine yönelik birçok askeri eylemi oldu. Bunlardan birinde Han Yunus’un batısındaki Avusturya Mahallesi civarında işgalcilerin bir askeri gruplarını ve araçlarını havan topuyla vurdular. 

Kudüs Tugayları mücahitlerinin, Han Yunus’un Cevretu’l-Akkad bölgesi civarında işgalcilerin bir tanklarına patlayıcı paketi attıklarını açıkladı.

Han Yunus’un batısında ve güney batısında El-Arayişe ve Batnu’s-Semin mıntıkalarında da otomatik silahlarla ve anti tank füzelerle işgal güçlerine karşı şiddetli çatışmalara girdiklerini duyurdu. 

El-Bureyc Mülteci Kampı çevresinde ilerlemeye çalışan işgalci askerlere karşı da havan topuyla saldırılar gerçekleştirdiler. 

Kudüs Tugayları, mücahitlerinin Gazze Şeridi’nin orta kesiminde bir binaya toplanan işgalci askerlere 107 tipi füzeyle saldırı düzenlediklerini açıkladı. 

Han Yunus’un batısında ve güneybatısında muhtelif noktalarda da işgal askerlerini Bedir ve 107 füzeleriyle hedef aldıklarını duyurdu.