Mücahidler İşgalcilere Karşı Mücadelesini Kararlılıkla Sürdürüyor

Siyonist işgal güçlerinin ateşkesin kalıcı hale getirilmesini veya uzatılmasını kabul etmeyerek bugün sabah yine vahşi saldırılarını başlatmaları karşı Gazze’deki direniş güçleri de işgalcilere karşı kararlı ve onurlu mücadelesini sürdürüyor. 

Filistin direnişi işgal güçlerinin yeniden saldırılar başlatması üzerine Gazze’de onların birçok tankına saldırı düzenlendiğini, ayrıca Gazze dışındaki muhtelif hedeflerine yönelik olarak da füze saldırıları gerçekleştirildiğini duyurdu. 

Direniş güçlerinin, Gazze şehrinin batısında işgal tanklarına 114 mm çaplı Rucum füzeleriyle ve ağır havan toplarıyla saldırı düzenlediği belirtildi. 

Ayrıca işgal güçlerinin sivilleri hedef almalarına karşılık direniş güçlerinin de Askalan, Sderot ve Bi’ru’s-Seba’ bölgelerine füze saldırıları gerçekleştirdiği bilgisi verildi. 

Gazze şehrinin kuzeyinde işgalcilere ait bir tankın Şevaz paketiyle vurulduğu belirtildi. 

İslami Cihad Hareketi’ne bağlı Kudüs Tugayları da işgalcilerin Netzarim ilerleme ekseninde işgal askerlerini ve onların araçlarını ağır havan toplarıyla hedef aldığını açıkladı. 

İşgal altındaki muhtelif şehir ve kasabalardaki askeri birliklere yönelik olarak da saldırılar gerçekleştirildi.

Siyonist işgal rejimi, esir takası ve ateşkesin kalıcı hale getirilmesi konusundaki tüm teklifleri reddederek uzatmalarla birlikte toplamda 7 gün süren ateşkesin ardından bugün sabah saatlerinden itibaren Gazze’ye yönelik vahşi saldırılarını yeniden başlattı. Toplu katliamlara son verilmesi konusundaki tüm çağrılara kulak tıkayarak sivil savunmasız insanların kitleler halinde sığındığı yerleri hedef almak suretiyle mümkün olduğunca çok sayıda insanı katletmeyi hedefliyor.