KASSAM: Liderlerimize Saldırmak, Görülmemiş Bir Depreme Yol Açar!

Kassam Tugaylarının askeri sözcüsü, Siyonist rejimin direniş liderlerine suikast düzenlemek için aptalca bir eylemde bulunması halinde, bu rejimin bunun bedelini yıkım ve kanla ödeyeceği konusunda uyardı. Hamas’ın askeri kanadı olan Kasam Tugaylarının askeri sözcüsü Ebu Ubeyde, Siyonist rejimin direniş liderlerine suikast düzenleme girişimleri konusunda uyardı.

Ebu Ubeyde şu ifadelerde bulundu: ‘Korkak düşmanın tehditleri göz önüne alındığında, mücahid kardeşimiz Yahya el-Sinvar veya direniş liderlerinden herhangi birini vurmanın bölgede görülmemiş bir deprem etkisi oluşturacağı konusunda düşmanı ve onların mağlup liderlerini uyarıyoruz.

Kassam Tugayları böyle bir eyleme eşi benzeri görülmemiş bir şekilde yanıt verecektir. Bu cevap, öyle bir şekilde olacaktır ki, Kudüs’ün Kılıcı savaşı, düşmanın göreceği şeye kıyasla normal bir olay olacaktır.

Kim böyle bir karar alırsa, Siyonist rejimin tarihinde feci bir sayfa yazmış ve bedelini yıkım ve kanla ödeyecek bir aptallık yapmıştır demektir.’

Konuyla ilgili olarak el-Meyadin Kanalı, yetkili bir kaynaktan naklen, Hamas hareketi liderlerinin arabulucu rolünde Mısır makamlarıyla Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları ve şehadet operasyonları hakkında görüştüklerini açıkladı.

El-Meyadin Kanalının açıklamalarına göre, Hamas hareketi, Siyonist rejimi Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını durdurmaya ve durumu 2000’den önceki yıllara döndürmeye çağırdı.

Hamas ayrıca Mısırlı yetkililere, Hamas’ın Siyonistlerin bu hareketin liderlerine yönelik suikast tehditlerinden korkmadığını ve Tel Aviv’in böyle bir aptallığın sonuçlarının gayet iyi farkında olduğunu ve eğer direniş liderlerine yönelik suikast operasyonları başlarsa Siyonistlerin şehirlerine bomba yerleştirmelerin devam edeceğini söyledi.

Hamas hareketi ayrıca Mısırlılara, Siyonist rejimin tehditlerini yerine getirmesi halinde, direnişin füzelerinin Tel Aviv ve çevresini hedef alacağını bildirdi.

Cuma gecesi, geçici Siyonist rejimin bazı temsilcileri ve eski yetkilileri ve gazetecileri, açıkça Hamas hareketinin liderine suikast düzenlenmesi çağrısında bulundu. Onlar, Tel Aviv’in doğusundaki El’ad’da yakın zamanda gerçekleşen iki direniş operasyonundan el-Sinvar’ı sorumlu tuttu.

Perşembe gecesi gerçekleşen operasyonda 4 Yahudi işgalci öldü ve çok sayıda kişi de yaralandı.

Yahya Sinvar daha önce, Siyonist rejimin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına yanıt olarak Filistin ve Gazze halkına, Tel Aviv’deki direniş operasyonlarını sürdürme çağrısında bulunmuş ve bu operasyonların Siyonist rejimin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına bir yanıt olacağını söylemişti.