Kassam Mücahidleri İsrail’e Ait 29 Aracı Daha İmha Etti

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, yaptığı açıklamada Et-Tevam, Cibaliya, Beyt Lahiya ve Ez-Zeytun bölgelerinde işgal ordusuna ait 29 aracı imha ettiğini açıkladı.

El-Kassam Tugayları, işgal ordusuna ait iki personel taşıyıcıyı, bir tankı ve Er-Rantisi Hastanesi yakınlarındaki bir okula sığınan İsrail askerlerini hedef aldıklarını duyurdu.

Filistin direnişi Gazze Şeridi’ne birkaç noktadan girerek kara harekatı düzenleyen işgal güçlerine karşı koymaya ve işgal askerleriyle yakın mesafeden çatışmaya dün de devam etti.

El-Kassam Tugayları, mücahitlerinin Cuhru’d-Dik bölgesinde içinde işgal askerleri bulunan bir evi “TBG” roketiyle hedef aldığını ve daha sonra eve baskın düzenleyerek işgal askerlerini öldürdüğünü duyurdu.

İşgal ordusuna ait B’Tselem askeri üssünü bombalayan El-Kassam Tugayları, Gazze’nin güneyinde de işgal askerlerini hedef aldı.

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri de Ez-Zeytun Mahallesi’ndeki Beyyaratu Murteca bölgesinde işgal askerlerine havan mermisi attığını açıkladı.

El-Kassam Tugayları ve Kudüs Müfrezeleri’nin ortak operasyonunda Ez-Zeytun Mahallesi’nde işgal ordusuna ait üç tankın imha edildiği bildirildi.

El-Kassam Tugayları, mücahitlerinin işgal güçleriyle girdiği çatışmaları gösteren videolar yayınladı.