İSRAİL TV Sunucusu: Askerlerimiz İnsan Tipli VAHŞİLER!

Siyonist rejim İsrail’in kanal 13 televizyonu sunusu Oşrat Kotler, bu rejimin askerlerinin insan görünümlü vahşiler olduğunu belirtti.

Kotler, 5 İsrail askerinin eli kolu bağlı Filistinli gençlere saldırarak, onları darbettiğine işaretle, İsrail rejimi askerlerinin “insan görünümlü vahşiler” olduğunu kaydetti.

İsrail kanal 13 televizyonu sunucusunun bu sözleri İsrail’in resmi çevreleri ve sosyal medyada geniş yankı buldu öyleki Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu twitter hesabı üzerinden öfkesini ortaya koyarak, Kotler’ın yargılanması gerektiğini belirtti.

Öte yandan, işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında 75 işgalci bu sabah 1967’den bu yana işgal güçlerinin kontrolünde olan El-Mağaribe Kapısı’ndan girerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Kudüs kentindeki İslami Vakıflar Dairesi kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu sabah 55 yerleşimci Mescid-i Aksa’ya girdi.

Kaynaklar, işgal polisinin baskın boyunca Yahudi yerleşimcileri koruduğunu ve baskına katılan yerleşimcilerin Mescid-i Aksa avlusunda ayin yaptığını bildirdi.

Bu sabah ayrıca  Siyonist din okullarından ve üniversitelerinden 20 öğrencinin de Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği belirtildi.