SİYONİSTLER 10 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı raporda, Halamiş eylemini gerçekleştiren Filistinli esirin annesinin ve erkek kardeşinin Ramallah’a bağlı Kuber köyünde gözaltına alındığını bildirdi.

Raporda ayrıca işgal güçlerinin Kudüs’e bağlı Bi’r Nebala ve Bedu beldelerinden üç kişiyi, Beytlahim’e bağlı Tegu’ beldesinden iki kişiyi, El-Halil’e bağlı Beyt Ula beldesinden üç kişiyi gözaltına aldığı ifade edildi.

İşgal ordusu raporunda, Cenin yakınlarındaki Reyhan askeri kontrol noktasında bir araçta yapılan aramada, M16 marka otomatik silah ele geçirildiğini öne sürdü.
Raporda, Selfit’e bağlı Ez-Zaviye köyüne düzenlenen baskın sırasında iki ayrı silahın daha ele geçirildiği iddia edildi.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde  Ramallah’a bağlı Kuber köyüne baskın düzenleyerek esir Ömer El-Abd’ın annesini ve erkek kardeşini gözaltına aldı.

Filistinli esirin annesini ve erkek kardeşini daha önce de gözaltına alıp serbest bıraktığı, birkaç gün önce de babasını gözaltına aldığı, bu sabahki baskın sırasında evlerinde arama yaptığı kaydedildi.