İsrail: Suriye’ye Tekrar Saldıracağız

Siyonist İsrail rejimi Başbakanı Çin’e yaptığı yolculuk esnasında açıklamalarda bulundu:

“Benim siyasetim sabittir. Biz İsrail’in Suriye topraklarından hedef alınmasına izin vermeyeceğiz ve elimizden geldiği kadar silah yüklerini keşfedip, Lübnan Hizbullahına ulaşmasına izin vermeyeceğiz.

GÖZAT  Suriye Bu Kez De İsrail İHA'sını Düşürdü

Gelişmiş silah yüklerine saldırmak bizim siyasetimizdir… Biz İranlılar’ın silah sevkiyatı peşinde oldukları her yeri hedef alacağız.”

Rusya İle Temas İsrail’in Menfaatine

Putin hakkındaki açıklamasında ise Rusya Cumhurbaşkanı Putin ile doğrudan temas içerisinde olmanın İsrail’in milli güvenliği için önemli olduğunu da söyledi.

GÖZAT  İsrail'den Suriye Tehdidi: Yine Uçaklarımızı Hedef Alırsa

Siyonist İsrail rejimi bir kaç gün önce yine Suriye topraklarını hedef almış, saldırıdan bir gün sonra İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu şöyle açıklamada bulunmuştu:

“Biz Hizbullah’a gelişmiş silahlar yönünde gerçekleşen çabalardan haberdar olunca, yeterli bilgiye sahip olmamız şartı ile ve aynı zamanda askeri operasyon açısından da koşullar uygun olursa, silah aktarımına engel olup, Lübnan Hizbullah’ının Suriye’deki silahlarını hedef almaya devam edeceğiz.”

GÖZAT  SİYONİST NETANYAHU: Rusya'ya Suriye İçin Gidiyorum

Siyonist rejimi geçtiğimiz yıllarda bir çok kez Suriye ordusunun mevzilerini bu ülkenin topraklarında hedef aldı ancak hiç bir zaman söz konusu saldırıların sorumluluğunu kabul etmemişti. Bu açıdan Netanyahu’nun açıklamalarının benzeri bu rejimin geçmişinde görülmemiştir.