FİLİSTİN İslami Cihad: DİRENİŞE Destek Veren Tek Ülke İRAN!

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, bugün yaptığı açıklamada, İran’ın Filistin Silahlı Direnişine destek veren tek ülke olduğunu ve bu desteğinin bedelini ABD ve diğer ülkelerin yaptırımlarıyla ödediğini belirtti.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Filistin’in Bahis Araştırma Merkezi’ne verdiği demeçte, İran’ın Filistin Direniş Güçlerine yardımını takdir etti.

En-Nehale Siyonist rejimin kuruluşundan beri, Batı’nın bu rejimi bölgenin bir parçası olarak ilan etmeye çalıştığına dikkat çekerek, bazı Arap ülkelerinin Direniş Cephesinin hedef alınmasında işbirlikçiliğinin apaçık ortada olduğunu belirtip, bu ülkelerin işgal rejimi ile ilişkilerini artık alenileştirdiklerini söyledi.

En-Nehale, kendi vatanlarını kurtarmak için Filistinliler’in önündeki tek seçeneğin direniş olduğunu belirterek, “Dönüş Hakkı” büyük yürüyüş stratejisinin Filistin milletinin izlediği yolun bir parçası olduğunu, bu yürüyüşün esas hedef değil, işgalciler karşısında direniş için halkın elindeki bir araç olduğunu ifade etti.