İŞGAL Ordusundan GAZZE’de Direnişe Ait Alanlara TOP ATIŞI

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre işgal topçusu Gazze kentindeki Ez-Zeytun Mahallesi’nin doğusunda bulunan iki gözetleme noktasına iki kez atış yaptı.

Haberin yazıldığı ana kadar saldırı sonucu ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgi gelmediği bildirildi.

İşgal rejimi medyası bugün öğle saatlerinde Filistinli iki gencin Gazze kentinin doğusundan sınırı geçmeyi başardığını ve tünellere karşı önlem olarak yer altında inşa edilmekte olan duvarın inşasında kullanılan bazı iş makinalarını ateşe verdiğini ifade etti.

İşgal medyası, işgal ordusu topçusunun düzenlediği saldırıların Filistinli gençlerin eylemine misilleme olduğunu ileri sürdü.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 sitesi, Filistinli iki gencin sınırdaki dikenli telleri aşmayı başardığını ve duvar inşasında kullanılan bazı araçları yaktığını yazdı.

Haberde, Filistinli gençlerin sınırı Eş-Şucaiyye Mahallesi’nin doğusundaki Karni Kapısı yakınlarındaki bölgede geçtikleri ve araçları yaktıktan sonra sağ-salim Gazze Şeridi’ne döndükleri belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde de Gazze Şeridi’nden dört genç sınırı geçerek işgal ordusuna ait kazı makinalarını ateşe vermişti.