İşgal Güçleri Katliama Devam Ediyor

Siyonist işgal güçlerinin sivil kalabalıkları hedef alan vahşi saldırılarının kesintisiz bir şekilde devam etmesi sebebiyle Gazze ahalisi yine geceyi çok zor ve oluk oluk kanların aktığı bir ortamda, dehşet ve korku içinde geçirdi. 

ABD ve Avrupa ülkelerinin verdiği destekten iyice cüret alan siyonist katiller bu gece Gazze’de yine birbiri ardından katliamlar gerçekleştirdiler. 

İşgal ordusunun savaş uçakları çok sayıda insan katledebilmek için özellikle meskun evleri hedef aldı. Saldırılar yüzünden çok sayıda insan şehit olurken pek çok kişi de yaralandı. 

Hastane kaynaklarının verdiği bilgilere göre işgal güçlerinin dün akşamdan itibaren gerçekleştirdikleri saldırılarda şehit edilenlerin sayısı 130’u buldu. Bunların arasında çok sayıda çocuk bulunuyor. 

Gazze’nin orta kesiminde yer alan Nusayrat Mülteci Kampı’nda Ebu Dellal alışveriş merkezinin etrafında toplanan kalabalığı hedef alan saldırıda çok sayıda insanın yaralandığı haber verildi. 

Bugün sabah Deyru’l-Belah’ta Aksa Şehitleri Hastanesi’nin yakınında Ebu Hüseyin ailesinin evlerinin vurulması sonucu 7 kişinin şehit olduğu 8 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. 

İşgal uçaklarının bunların dışında da birçok noktada savaşla herhangi bir ilgileri olmayan sivil insanların üzerine füze ve bomba yağdırdıkları ifade edildi.