İRAN’ın 3. Yeraltı FÜZE Fabrikası SİYONİST Basında

Qodsna’nın özel haberine göre; Siyonist Rejim yöneticileri ve güvenlik yetkililerinin, ABD’nin Suudi Arabistan’la yaptığı 480 milyar dolarlık silah satış anlaşmasından endişe duymadıklarını ve bu konunun medyada gündeme gelmesini istemediklerini beyan etmelerinin üzerinden kısa bir zaman geçtikten sonra, İran Devrim Muhafızlarının 3. Yeraltı Füze Fabrikasını hizmete sokmaları, Siyonist medya organlarında çok geniş yankı uyandırdı.

GÖZAT  TRUMP: Araplar ve İsrail'in Ortak Düşmanı İRAN

Söz konusu habere göre, Walla internet sitesi ABD Başkanı Donald Trump’ın birkaç gün önce, ‘İran’ın askeri gücünü arttırma çabasının İsrail’i ortadan kaldırma amacı taşıdığı’ yönündeki açıklamasını doğruladığını bildirdi.

Bu Siyonist site ayrıca, Trump’ın işbaşına gelir gelmez İran’a yönelik yeni yaptırımları başlattığını ve Arabistan ziyaretinde de Tahran’a yönelik uyarılarda bulunduğunu yazdı.

GÖZAT  FİLİSTİN Tahran Elçisi İRAN'da Direniş Zirvesine Katıldı

Yediot Ahranot gazetesi de bu konuyla ilgili olarak, ‘İran aynı şekilde yeraltı balistik füze üretim fabrikaları açmaya devam ediyor. Bu, Devrim Muhafızları tarafından son yıllarda yapılan 3. fabrika’ diye yazdı.

Siyonist İsrail Kanal 10 televizyonu da İran medyasının söz konusu haberi ilan etmesinin üzerinden daha birkaç saat bile geçmeden, İran’ın füze gücünü geliştirmeye devam ettiğini özellikle de yakında ‘Dezful’ adını verdiği yeni füzesini deneyeceğini ve bu iki haberin yayınlanmasının dikkat çekici olduğunu vurguladı.

GÖZAT  İsrail: Hamas, İran'dan Savaş Teknolojisi Aldı

Çok satan Siyonist gazetelerden biri olan Maariv de, İran’ın bu yeni askeri hamlesinin Tahran ile Washington arasındaki gerilimi tırmandırmasının öngörüldüğünü yazdı.