HAMAS: Şehadet Eylemleri, İsrail İle Normalleşenlerin Yüzüne Atılan TOKAT!

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas liderlerinden Mahmut Zahar, Hazire operasyonu uzlaşmacıların ve Siyonist İsrail ile işbirlikçilerin yüzüne atılan tokat olduğunu söyledi.

İşgal altındaki Filistin’in kuzeyinde yer alan Hazire kentinde geçen Pazar günü düzenlenen bir şehadet eyleminde iki Siyonist asker helak edildi, 12 kişi de yaralandı; şehadet eylemini düzenleyen iki Filistinli de şehit düştü.

Hamas liderlerinden Zahar ise yaptığı açıklamada, Hazire operasyonu Filistin direnişinin devam ettiğini ortaya koyduğunu söyledi.

Filistin halk kurtuluş cephesi Genel Sekreteri Muhammed El gul da Hazire operasyonu Filistin milletinin mücadelesi ve direnişi devam ettiği mesajı verdiğini belirtti.

El Gul, Nakab’da bazı uzlaşmacı Arap rejimlerin katılımı ile düzenlenen zirve sadece utanç sebebi ve Filistin ülküsüne ihanet işareti olduğunu vurguladı.

Nakab’da altılı zirve Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Fas, ABD ve korsan İsrail Dışişleri Bakanlarının katılımı ile geçen Pazar günü düzenlendi.