HAMAS’tan Dünya KUDÜS GÜNÜ Çağrısı

Hamas’tan başta Filistin halkı olmak üzere Filistin davasını asli bir vazife olarak omuzlarında hisseden dünyanın tüm vicdanlı insanlarına hitaben yapılan açıklamada Ramazan ayının son Cuması olan Dünya Kudüs Günü’nde meydanlarda olunması ve kalabalık gösteriler düzenleyerek Siyonist rejimin zorba ve barbar politikaları karşısında meydanlarda olunması gerektiği ifade edildi.

Bu yılki Dünya Kudüs Günü’nde gerçekleştirilecek eylemlerin Dünya Müslümanlarının Siyonist işgal projelerine asla boyun eğmeyeceğinin bir kanıtı olması gerektiğini belirten Hamas hakereti, Kudüs’ün Yahudileştirilmesi ve Filistin topraklarının abluka altında tutulması karşısında bu Cuma günü meydanlarda olunması çağrısında bulundu.

Hamas tarafından yapılan resmî açıklamada “Dünya Kudüs Günü’nde siyonist düşmana öfkenizi gösterin, işgali ablukayı ve Yahudileştirme politikalarını asla kabul etmeyeceğinizi gösterin. Filistin halkına ve mukaddesatımıza saldırılar karşısında öfkelerinizi yüksektin” ifadelerine yer verildi.