Filistinli Gruplar Açlık Grevi ZAFERİNİ KUTLADI

Hamas sözcüsü Fevzi Burhum, esirlerin açlık grevi eylemiyle kazandıkları zaferin birlik ve bütünlüğün önemini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Burhum, Filistin halkının birlik, sabır, kararlılık ve iradeyle imkansızı gerçekleştirebileceğini ve işgalcilere karşı birçok zafer kazanabileceğini ifade etti.
İslami Cihad Hareketi, esirlerin işgal zindanlarında açlık greviyle elde ettikleri zaferi kutladı.

GÖZAT  HAMAS: Esirlerin Zaferi VAHDET'in Bereketi

İslami Cihad Siyasi Birimi üyelerinden Nafiz Azzam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, esirlerin haklarını cezaevleri idaresinden söküp almasının ümmete ümit mesajı verdiğini söyledi.

Fetih Hareketi, esirlerin özgürlük ve onur mücadelesinde elde ettikleri zaferin Filistin tarihine milli bir başarı olarak eklendiğini ifade etti ve esir ailelerini gösterdikleri tahammül ve sabır dolayısıyla selamladı.

GÖZAT  Filistin Halkının %59'u MAHMUD ABBAS'ı İstemiyor

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi liderlerinden Halide Cerrar da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, esirlerin açlık grevinde kırk günden fazla direnmelerinin bile başlı başına zafer olduğunu ifade etti.

Cerrar, esirlerin açlık grevi yaptıkları 41 gün boyunca işgal güçleriyle yaşanan çatışmalarda şehit düşenleri hatırlatarak, esirler davasının Filistin halkı için önemli bir dava olduğunu belirtti.