FİLİSTİN – GAZZE Füze Gücü 2018’de Daha Da Arttı!

Siyonist Rejim Ordusu sunduğu bir raporda Gazze Direnişçileri tarafından atılan roketlerin 2018 önceki 3 yıla oranla, on kat arttığını  ve bu sahte Rejimin Demir Kubbesinin de fazla bir işe yaramadığını bildirdi.

Gazze’den işgal altındaki topraklara atılan füzelerin sayısında görülen bu artış, Siyonist karşıtı Direniş güçlerinin askeri gücünün geliştiğini ve bunun da Direnişin Siyonistlere karşı stratejik bir gelişme olduğunu gözler önüne serdi.

Günden Güne Direniş Güçleniyor

Filistin gelişmeleri Siyonist Rejimin Filistin Direniş güçlerini zayıflatmak ve nihayet yok etmek amacı ile gerçekleşen  baskıcı ve şiddet dolu girişimlerinin artmasına rağmen, HAMAS gibi Filistin Direniş gruplarının Gazze’nin Siyonistler tarafından kuşatılmasına rağmen, bölgede mahsur kalmadıklarını ve güçlerinin günden güne arttığını gösteriyor.

Filistin Direnişindeki bu stratejik gelişme ve Filistin halkının yeni intifadasının başlaması, Siyonistlerin Trump’ın Yüzyılın Anlaşması projesi çerçevesinde Filistinlilerin haklarını tamamen yok etmesi doğrultusundaki çabaları ve entrikaları suya düşmüş oldu.

İşgal altındaki Siyonist yerleşim yerlerine atılan yüzlerce füze ve roketle işgalcilere sert  ve ezici bir cevap veren Filistinli Direniş grupları, aslında Direniş ekseninin gerçek gücünü de Siyonistlere karşı ortaya koydu.

İsrail’e Mesaj: Ateşe Karşı Ateş!

Gazze’deki Filistin Direniş hareketi, “Ateşe karşı ateş” denklemi doğrultusunda, Siyonistlere karşı silahlı direniş şeklini başarılı bir şekilde sergilemekte.

Gazze’deki Filistin direniş hareketinin gücünün sergilenmesi, aslında Filistin direniş gruplarının silahlarının yerlileştirilmesi doğrultusunda gerçekleştirdikleri yaratıcılıkların, Siyonist Rejime karşı direnişin gücünü arttırdığını ve bu gerçeği yansıttığını gösteriyor.

İsrail’in Bariz Yenilgisi

Filistin Direnişinin Siyonist Rejimin Kasım 2018’deki son saldırılarını iki gün içerisinde hezimete uğratması, Direniş gücünün doruğu ve Siyonist rejimin bariz başarısızlığını ortaya koydu.

Mısır gazetelerinden El Ahram Gazetesi yayımladığı raporda Siyonist Rejimin Filistin Direniş Güçleri karşısında yenilgiye uğradığını yazarak Siyonist İsrail Rejiminin hali hazırda “Askeri bir skandal ve yenilgi” durumu yaşadığının altını çizdi.

El Ahram Gazetesi bu yazının devamında Filistin Direnişinin son yıllarda özellikle de 2018 yılında kendi gücünü işgalci Siyonist rejime göstermiş olduğunu yazdı.

İsrail, Füze Gücü Karşısında Panikte

Bu raporda Gazze’den Siyonist yerleşim yerlerine atılan yüzlerce füzenin Siyonistleri ciddi bir şekilde kaygılandırdığını ve paniğe kapılmalarına neden olduğuna da yer verildi.

Bu rapora göre Filistin Direnişinin güç gösterisi, Siyonist Rejimi Savaş Bakanı Avigdor Liberman’ın istifasına neden olup erken parlamento seçimlerine de yol açmıştı.

Filistin Direnişi Denklemleri Değiştirdi

Filistin gelişmeleri, Direniş ekseninin, yeni bir aşama yani etkin caydırıcılık aşamasına geçiş dönemini yaşadığını gösteriyor. Bu değişen denklemde, korku ve dehşet denklemi Siyonistlerin tek taraflı siyasetlerinin yerini aldı. Siyonist İsrail’in kırılganlığı, bütün Siyonistlerin özellikle de Siyonist Rejimi yetkililerinin derin şekilde kaygılanmasına ve strese kapılmasına neden oldu.

Yenilmezlik Yalanı Artık Çöktü

Siyonist Rejimin son yıllardaki başarısızlıkları, pratikte bu rejimin “Yenilmezlik” propagandalarını çürütmüş oldu. Böyle bir ortamda artık Siyonistlerin de Direnişin füze gücünü itiraf ettiğini görüyoruz.

Siyonist Rejimi Ordusu yıllık raporunda Direniş güçlerinin 2018’de Gazze Şeridi’nden Siyoniste yerleşim yerleri aleyhine yaptığı füze saldırılarında dikkat edilmesi gereken bir artış yaşandığını bildirdi.

Siyonist Rejim Ordusu raporunda, 2018 yılında bini aşkın füze ve top mermisinin Siyonist merkezlere doğru fırlatıldığını ancak bu rakamın  üç yıl öncesinde 100’ü aşmadığına vurgu yapıldı.

Jerusalem Post gazetesinin yazdığına göre Siyonist Ordusunun istatistikleri fırlatılan her bin roketten sadece 200’ünün Demir Kubbe tarafından imha edilebildiğini ve gerisinin hedeflere isabet ettiğini gösteriyor.