Erdoğan, İsrail Başbakanı Siyonist Netanyahu İle Görüştü

BM Genel Kurulu için New York’ta bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu ilk kez yüz yüze bir araya geldi. Tayyip Erdoğan New York’taki Türk Evinde Siyonist Netanyahu’yu kabul etti.

Görüşmeye ilişkin Siyonist İsrail tarafından yapılan açıklamada, iki liderin karşılıklı olarak resmi ziyaret niyetlerini dile getirdiği belirtildi.

Siyonist Netanyahu’nun ofisinden yapılan açıklamada, yakın zamanda karşılıklı olarak birbirlerinin ülkelerini ziyaret etme konusunda anlaştıkları bildirildi. 

Netanyahu: Türkiye Ziyaretini Dört Gözle Bekliyorum

Siyonist Katil Netanyahu da paylaştığı sosyal medya mesajında, “yenilenen ortaklığın ilerletilmesi” için karşılıklı ziyaretleri dört gözle beklediğini söyledi.

Basına kapalı şekilde gerçekleşen toplantı anına ilişkin detaylı açıklama yapılmadı ancak başlangıç sürecinde Erdoğan ve Netanyahu’nun şakalaşıp gülüştüğü anlar kayıtlara geçti.

Netanyahu, Erdoğan’a, “Kravatını da beğendim” dedi. İltifat karşısında gülen Erdoğan’ın, “Gömlek de kravat da aynı” şeklinde karşılık verince Siyonist Netanyahu, “Kravat benzerliğimiz ikili ilişkilerimizin geliştiğinin göstergesi” yanıtını verdi.