Gençlik Hareketi: DÜNYA’nın GAZZE Sessizliği PATLAMA İle Sonuçlanır

Pazartesi gününü de işgale karşı tepkinin şiddetlendirilmesi günlerinin başlangıcı olarak belirledi.

Gençlik Hareketi, siyonist işgalcilerle temas noktası olan dört noktada yani Huzaa bölgesindeki Han Yunus’un doğusunda, orta bölgedeki Bureyc’in doğusunda, Nahil Uz’un yakınındaki Şucaiyye’nin doğusunda ve Eş-Şarkiye kabristanının doğusunda yapılacak gösterilere katılım için çağrı yaptı.

GÖZAT  Hamas: Abluka Altındaki Gazze, PATLAMA NOKTASINDA

Hareketin basın sözcüsü Cabir Ebu Haşiş düzenlediği basın toplantısında Gazze’nin karşı karşıya olduğu durumdan işgalin yanı sıra uluslararası toplumun da sorumlu olduğunu ifade etti.

Dünyanın, siyonist işgal rejiminin Gazze’ye yönelik ablukaya sessiz kalmasının bölgede işlerin iyice zorlaşmasına ve bir patlamaya neden olabileceğini vurguladı.

GÖZAT  HAMAS: MÜSLÜMAN Liderlerin TRUMP'a Tepkisizliği UTANÇ VERİCİ

Ebu Haşiş konuşmasında direniş gruplarını ve gençliği ablukaya karşı düzenlenecek kitlesel eylemlere ve faaliyetlere destek vermeye çağırdı.

Ebu Haşiş bugünden itibaren Cuma’ya kadar her gün ikindi namazı sonrasında ablukaya tepki amacıyla çeşitli eylemlerin ve kitlesel gösterilerin düzenleneceğini, bu eylemlerin Gazze’nin sesinin duyurulması ve karşı karşıya olduğu duruma dikkat çekilmesi amacına yönelik olduğunu ifade etti.