Siyonist Ordu Gazze’deki Çatışmalarda 1 Subay 2 Erinin Öldüğünü İtiraf Etti

Siyonist işgal ordusu yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’nin kuzey ve güney kesiminde meydana gelen çatışmalarda bir subayıyla iki erinin öldürüldüğünü, bazılarının durumları ağır olmak üzere birçok askerinin de yaralandığını itiraf etti. 

Siyonistlere ait medya organlarının dün akşam yayınladıkları haberlerde üç işgalci askerin öldürüldüğü duyurulmuş ve öldürülen askerlerin isimleri yayınlanmıştı.

İşgal ordusunun dün yaptığı resmi açıklamada ise Gazze’deki çatışmalarda 24 saatlik süre içinde 26 işgalci askerin yaralandığı, bu sayıyla birlikte savaşın başlangıcından itibaren yaralananların sayısının 2797’ye, kara saldırılarının başlamasından bu yana yaralananların sayısının ise 1283’e çıktığı belirtilmişti. 

Bu arada siyonist işgal güçleriyle Filistinli direnişçiler arasında Gazze Şeridi’nin gerek kuzey kesiminde ve gerekse güney kesiminde şiddetli çatışmalar yaşandığı haber verilirken işgalcilerin kayıplarının ise resmi açıklamalarda verilen rakamlardakinden çok daha fazla olabileceği tahmin ediliyor. 

Siyonistlerin kendi haber kaynaklarında, işgalci askerlerden sakatlananların sayısı olarak verilen rakam bile işgal ordusunun toplam yaralı sayısı olarak açıkladığı rakamın birkaç katına tekabül ediyor.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü