Mücahidler Siyonistleri Pusuya Düşürdü

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları işgalci askerleri iyi planlanmış pusulara düşürdüğü gibi geçtikleri yerlere döşenmiş mayınları patlatarak da önemli zayiat verdirdi. 

Kassam Tugayları yaptığı açıklamada işgal güçlerinin sızma amacıyla kullandığı birçok noktaya yine pusu kurduğunu ve buralarda işgal güçlerinin tanklarını ve daha başka askeri araçlarını tahrip etmeyi başardığını duyurdu. Ayrıca işgal ordusuna ait bir keşif uçağını da düşürmeyi başardığını bildirdi. 

Bu arada İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları’nın da siyonist işgal güçlerinin sızma girişimlerini engellemek amacıyla birçok noktada başarılı eylem gerçekleştirdiği belirtildi. 

Kassam Tugayları, mücahitlerin Han Yunus şehrinde işgalcilerin iki tanklarını El-Yasin 105 roketleriyle imha ettiklerinin tespit edildiğini açıkladı. 

Beyt Hanun kasabası civarında da işgalcilere ait Skylark-2 modeli keşif uçağının düşürüldüğü bildirildi. 

İşgal ordusu Gazze’deki çatışmalarda son 24 saat içinde 21 askerinin yaralandığını itiraf etti. Dün de Gazze’nin kuzeyindeki çatışmalarda bir ihtiyat subayının öldürüldüğünü, bir subayıyla bir erinin de yaralandığını duyurmuştu. İşgal ordusunun askeri kayıplarının büyük bir kısmını gizlediği biliniyor.

İlgili Haberler

Kiryat’taki Direniş Eyleminde 3 Ölü 3 Yaralı

Kudüs’te Silahlı Eylem – 1 Ölü 8 Siyonist Yaralı

Gazze’de 1 Siyonist Subay İle 2 Asker Öldürüldü