Yahudi’den SAHTE “Yahudilere Saldırı Var” İhbarı

Asılsız ihbarlardan dolayı gözaltına alınan zanlının Amerika Birleşik Devletleri, Yeni Zelanda ve Avustralya’daki Yahudi toplum merkezlerine bombayla saldırılacağı yönünde asılsız ihbar yağdırdığı belirtiliyor.

GÖZAT  Hamas Yalan Haberler Hakkında Uyardı

Amerika başta olmak üzere birçok ülkede Müslümanları zan altında bırakarak saldırgan ve suçlu duruma düşürmek için “Yahudi Toplum Merkezlerine saldırılacak” şeklinde ihbarlar yapan kişinin ABD ve İsrail vatandaşı bir yahudi olduğu ortaya çıktı.

Üç ülkede, Yahudi toplum merkezlerine saldırı yapılacağı yönünde çok sayıda asılsız ihbarda bulunan bir genç İsrail’de hakim karşısına çıktı.

GÖZAT  Siyonist İsrail'den İslam Dünyasında PROPAGANDA GİRİŞİMİ

Söz konusu şahsın 18 yaşında, Amerikan ve İsrail vatandaşı olduğu belirtildi, kimliği açıklanmadı. Zanlının babası da olayla bağlantısı olduğu şüphesiyle gözaltında tutuluyor.

Avukat Galit Bash açıklamasında, “Bu genç adam çok ciddi sağlık sorunlarından dolayı askerliğini yapamadı, liseye veya ilk okula gidemedi. Hakim de bu durumun araştırılmasını, doktorlarıyla konuşulmasını ve daha fazla rapor hazırlanmasını istedi, dosyanın sağlık durumuna göre değerlendirilmesini talep etti” diye konuştu.

GÖZAT  Tüm Dünyada İSRAİL IRKÇILIĞI HAFTASI (IAW) Organizasyonları Yapılacak

Zanlının Amerika Birleşik Devletleri, Yeni Zelanda ve Avustralya’daki Yahudi toplum merkezlerine bombayla saldırılacağı yönünde asılsız ihbar yağdırdığı belirtiliyor.

Amerikan istihbaratı son üç aydır 100’ün üzerinde benzer ihbar aldıklarını açıklamıştı. Bir çoğundan bu şahsın sorumlu olduğu belirtildi fakat sayı verilmedi. Aynı kişinin, 2015’te Delta Havayolları’nın bir uçuşu için yapılan bomba ihbarından da sorumlu olduğunu belirtiliyor.