YAHUDİ Milyarder Ağlama (BURAK) Duvarında PARA DAĞITTI +VİDEO

Şili asıllı ünlü Yahudi iş adamı Leonardo Julio Farkas Klein, Mescid-i Aksa’nın batı yönündeki duvarı Burak Duvarı’na (Ağlama Duvarı) yaptığı ziyarette, dua eden Yahudilere 50 ve 100 dolarlık banknotlar dağıttı.

50 VE 100 DOLARLARI KAPIŞTILAR

İsrail basınında yer alan haberlere göre, Ağlama Duvarı’nı ziyaret eden Yahudi milyarder Klein, yanına çağırdığı Yahudilere 50 ve 100 dolardan oluşan yüzlerce banknot verdi. Banknotları kapmak için izdiham çıkaran bazı Yahudilerin birbirlerine küfür ettikleri de görüldü.

GÖZAT  Siyonist TRUMP Burak (Ağlama) Duvarını Ziyaret Etti

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Klein’in Ağlama Duvarı’nı her ziyaretinde para dağıttığı belirtilen haberlerde, milyarder iş adamının son olarak aynı eylemi geçen aylarda Yahudilerin Hamursuz (Pesah) Bayramı sırasında yaptığı aktarıldı.

Haberlerde, Klein’in dağıttığı para miktarının tamamının ne kadar olduğuna ilişkin bilgiye yer verilmedi.

GÖZAT  İsrailli Bakanın Ağlama Sahtekarlığı İfşa Oldu

İşgal altındaki Doğu  Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa, Müslümanların ilk kıblesi olma özelliğini taşıyor. Yahudiler ise içinde Kıble Mescidi ile Kubbetu’s Sahra Camisi’nin yanı sıra müze, medreseler ve büyük avlunun bulunduğu Mescid-i Aksa Külliyesi altında Süleyman Mabedi kalıntılarının bulunduğu iddiasıyla kazı çalışmaları yapıyor ve Harem-i Şerif’te kendilerinin de ibadet etme hakları olduğunu savunuyor.