Türkiye’den Siyonist İsrail’e 4,500 Ton Sebze-Meyve Sevkiyatı

Siyonist İsrail haber ajanslarından Kann News sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşımda Türkiye’den Siyonist İsrail’e gıda sevkiyatını ifşa etti.

İsrail Rejimi tarafından Gazze’de devam eden katliamlar bir hastanenin bombalanması ile zirveye çıkmış ve tüm dünyadan yoğun bir tepki gelmişti.

Bu süreçte Kolombiya gibi örnek ülkeler Siyonist İsrail elçisini kovarken birçok Müslüman ülke yönetiminin sözlü kınama açıklamalarından başka pek de bir icraatları gözlemlenmedi.

Siyonist Rejim İsrail ile askeri-ekonomik-siyasi tüm ilişkilerin derhal sonlandırılmasını isteyen Müslüman halklara rağmen yönetimler var olan ilişkileri devam ettirme eğiliminde görünüyor.

Son olarak Türkiye üzerinden Siyonist İsrail Hayfa limanına sebze-meyve taşıyan bir gemide 4,500 ton yük taşındığı bizzat Siyonist medya tarafından açıklandı.

Haberin X Üzerinden Kaynağı (Resme Tıklayarak Orijinal Kaynağa Gidebilirsiniz)

Cumhurbaşkanlığı Haberi Doğruladı

İlgili habere ilişkin Türkiye yönetiminden de doğrulama geldi. Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ilgili sevkiyatı doğrulayarak “bağımsız bir işletmenin ticareti” olarak açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “hükümet bu yardımı yapmış” algısının manipülasyon olduğunu açıkladı ancak asıl önemli mevzu olan böyle bir zamanda kimi ülkeler İsrail ile ilişkilerini keserken bu ticarete neden izin verildiği konusuna değinilmedi.