Tulkerem Yakınlarında Bir Siyonist Asker Öldürüldü

Siyonist işgal rejiminin Gazze ahalisini sıkıştırmak için düzenlediği vahşi saldırılara ve katliamlara tepkiler Filistin’in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde gittikçe yayılıyor ve eylemler artıyor. İşgal rejimi askeri yetkilileri, Batı Şeria’nın kuzey kesiminde yer alan Tulkerem’in doğusundaki Beytu Lid kasabasının yakınında bir işgalci askerlerinin silahlı saldırı sonucu öldürüldüğünü resmen açıkladılar. 

İşgal ordusunun radyosunda yayınlanan haberde işgalci askerlerin kullandığı bir araca Beytu Lid kasabası yakınında silahlı saldırı düzenlendiği, saldırı sonucu aracın takla attığı ve içindeki askerlerin yaralandığı belirtildi. Bu haberin yayınlanmasından kısa bir süre sonra araçtaki askerlerden birinin öldüğü duyuruldu. 

Filistin Bilgi Merkezi’nin hazırladığı raporda Gazze’de Aksa Tufanı’nın başlamasından bu yana Batı Şeria bölgesinde 468 silahlı saldırı eylemi düzenlendiği, bunlardan 105’inin nitelikli saldırı olduğu ve bu saldırılarda 3 işgalci askerin öldürüldüğü 40 işgalci askerin de yaralandığı bilgisi verildi.