TERÖRİST İSRAİL 5 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal güçlerinin direniş faaliyetlerine katıldıkları için aranan üç kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

Raporda, Cenin’in güneydoğusundaki Sanur beldesinde bir kişinin ve Ramallah’ın batısındaki Na’lin beldesinde bir kişinin, Kudüs’ün kuzeyindeki Kalendiya Kampı’nda da üçüncü bir kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

GÖZAT  Trump Filistin-İsrail SÖZDE BARIŞ Oyununda Israrcı

İşgal ordusu, El-Halil’deki baskınlar sırasında silah yapımında kullanılan bir atölye ortaya çıkarıldığını ve atölyedeki makina ve aletlere el konulduğunu öne sürdü.

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde El-Halil kenti sakinlerinden Rafet Eş-Şerabati’yi yeniden gözaltına aldığını bildirdi.

GÖZAT  Siyonist İsrail 16 Yılda 2 Binden Fazla ÇOCUĞU KATLETTİ

İşgal güçlerinin dün sabah gözaltına aldığı Eş-Şerabati’yi birkaç saat gözaltında tuttuktan sonra serbest bıraktığı ve bu sabah yeniden gözaltına aldığı, evinde arama yapıp eşyalarına zarar verdiği belirtildi.

İşgal güçlerinin bu sabah ayrıca Cenin kentinin güneyindeki Sanur ve Meyselun beldelerine baskın düzenlediği ve Sanur beldesinde Ahmed Nayif Iyse ve Muhammed Halid Iyse isimli gençleri evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı kaydedildi.