Sosyal Medya Devleri Siyonist Cepheye İtaat Ediyor

Son aylarda özellikle de Kudüs Ordusu komutanı General Kasım Süleymani’nin 3 Ocak’ta Siyonist İsrail’in istihbarat desteği ve katil Trump’ın emriyle Irak’ta şehit edilmesinin ardından Facebook, Direniş Cephesi ile ilgili haber ve fotoğraf paylaşımına acımasız bir şekilde sansür getirdi. ,

Şu anda başta Kasım Süleymani olmak üzere Direniş Cephesi liderlerinin fotoğraflarını ve haberlerini paylaşan hesaplar ve sayfalar ya cezalandırılıyor ya da kapatılıyor.

Sosyal medya uzmanları ve siyasi gözlemciler, Facebook’un bu sansürcü politikasının MOSSAD ve CIA’nın talebi üzerine gerçekleştiğini belirtiyorlar.

Direniş Cephesi karşısında Batı Asya’da aldığı ağır yenilgilerle çılgına dönen büyük Şeytan ABD ve Siyonist İsrail’in elindeki tüm kozları kullanmaya başladığı ifade ediliyor.

SİZDEN RİCAMIZ:

İsrail-Amerika eksenli cepheyi rahatsız eden bu gerçeklerin daha çok insana ulaşması için Siyonistleri rahatsız eden sayfaları tüm sosyal medya mecralarında (Facebook-Twitter-Instagram) takip edip arkadaşlarınıza tavsiye etmeniz ve bu tür haberleri paylaşmanız sizden ricamızdır.