Siyonistlerin Gazze Şeridi’ne Yönelik Saldırıları Devam Ediyor

İşgal ordusu Gazze Şeridi’ni hedef alan saldırılarını ve katliamlarını sürdürürken, birçok noktadan başlattığı kara harekatının alanını genişletiyor.

İşgal ordusunun Gazze Şeridi’ni karadan, havadan ve denizden vurmaya devam ettiğini, özellikle meskûn mahallere saldırdığını, telefon ve internet bağının kopuk olması sebebiyle saldırıların sonuçları hakkında net bilgi almanın zor olduğunu bildirdi.

Kaynaklar, Gazze Şeridi’ndeki tek iletişimin uluslararası telekomünikasyon şebekelerini kullanan az sayıda gazeteci aracılığıyla sağlandığını ifade etti.

İşgal ordusu, Rafah kent merkezindeki Eş-Şabura Kampı’nda El-Ahras ailesine ait bir eve hava saldırısı düzenledi. Evin enkazından üç şehidin cesetlerinin çıkarıldığı bildirildi.

Medya kaynakları, işgal ordusunun Gazze kent merkezindeki Askule Kavşağı yakınlarında bir eve ve bir otomobil galerisine saldırı düzenlediğini, saldırıda çok sayıda kişinin şehit olduğunu ya da yaralandığını belirtti.

İşgal ordusu Gazze kenti Es-Sabra Mahallesi’nde de bir eve hava saldırısı düzenlerken, saldırıda onlarca kişinin şehit olduğu ya da yaralandığı kaydedildi.

Yerel kaynaklar, Gazze kentinin güneyindeki Ez-Zeytun Mahallesi’nde bombardıman sebebiyle evlerini terk eden insanların sığındığı El-Felah Okulu’na işgal ordusunun düzenlediği saldırıda onlarca kişinin şehit olduğunu ve 100’den fazla kişinin de yaralandığını söyledi.
 

İşgal ordusunun Han Yunus kent merkezindeki Ed-Denanir Çarşısı bölgesine düzenlediği hava saldırısında da çok sayıda kişinin şehit olduğu ya da yaralandığı belirtildi.
 

İşgal ordusu Han Yunus’un doğusundaki El-Menara Mahallesi’ne ve Gazze’nin doğusunda bir eve hava saldırısı düzenlerken, işgal ordusuna ait helikopterlerin de birçok bölgeye ateş açtığı kaydedildi.