Siyonistler Tulkarem’de Filistinli 4 Genci Şehit Etti

Siyonist işgal güçleri bir yandan Gazze bölgesinde soykırım saldırılarını hız kesmeden sürdürürken bir yandan da Batı Şeria bölgesinde muhtelif yerlere baskınlar düzenleyerek cinayetler ve katliamlar gerçekleştiriyorlar. 

İşgal güçlerinin bugün sabah saatlerinde Batı Şeria’nın kuzey kesiminde yer alan Tulkerem Mülteci Kampı’na insansız hava aracıyla düzenledikleri saldırıda 4 Filistinli gencin şehit edildiği haber verildi. 

Filistin Kızılayı işgal güçlerine ait insansız hava aracının saldırı düzenlemesinden sonra ekiplerinin Tulkerem Mülteci Kampı’na girerek 4 şehidin cenazesini çıkardıklarını duyurdu. 

Kızılay ayrıca ekiplerinin Tulkerem Mülteci Kampı’nda iki yaralıya müdahale ettiklerini, bunlardan birinin uyluğundan gerçek mermiyle, diğerinin de gözünden şarapnel parçasıyla yaralandığını dile getirdi. 

Siyonist işgal güçleri Tulkerem şehrine ve mülteci kampına uzun süreden beri saldırılar düzenliyor. Bu saldırılarında hem cinayetler işliyor, hem de şehrin ve mülteci kampının altyapı tesislerini tahrip ediyorlar.