Siyonistler Kudüs’te Şehit Taziye Çadırına Saldırdı

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, işgal güçleri çadırda ve çevresinde bulunanları güç kullanarak dağıttıktan sonra taziye çadırını da söktü.

Bu arada, Şehit İbrahim Matar’ın ailesi, işgal polisinin oğulları İbrahim’i Mescid-i Aksa’da sabah namazını kıldıktan sonra yargısız infaz ederek şehit ettiğini söyledi.

GÖZAT  Filistinli Genç, 2 Siyonisti Bıçakla Yaralayıp Şehit Oldu

İşgal polisinin iddiasına göre Şehit İbrahim Matar, bu sabah erken saatlerde iki işgal askerini bıçaklayıp yaraladıktan sonra işgal güçlerince açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları işgal güçlerinin ambulansların ve Mescid-i Aksa cemaatinin yerde yaralı olarak yatan Filistinli gence müdahalesine izin vermediğini bildirdi.

GÖZAT  Siyonist İsrail, ŞEHİT AİLELERİNİ CEZALANDIRIYOR

İşgal polisi ise sözcüsü Luba Es-Semri, bu sabah sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’taki sayfasında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kudüs’ün Babu’l-Esbat semtinde Sınır Muhafızlarından iki askerin bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandıklarını, askerlerden birinin yarasının hafif ve diğerinin orta derecede olduğunu, eylemci gencin ise ateş edilerek etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.