Siyonistler Hastaneleri ve Sığınakları Kasten Vuruyor

İşgal güçlerinin Gazze Şeridi’ni hedef alan saldırıları, işgal ordusu savaş uçakları meskûn mahallere onlarca hava saldırısı düzenledi ve kasıtlı olarak hastaneleri hedef aldı.

Gazze Şeridi’ni tamamen yakıp yıkarak yaşanılmaz bir yer haline getirmek isteyen işgal güçleri, sivilleri hedef alan yeni katliamlara imza atarken ve birçok noktadan Gazze Şeridi’ne girerken, El-Kassam Tugayları mücahitleri de işgal güçlerine kahramanca direniyor.

İşgal ordusunun Cibaliya Kampı’nda “El-Kahlut” ailesine ait bir eve düzenlediği hava saldırısında çok sayıda kişi şehit oldu ya da yaralandı.

İşgal ordusu savaş uçakları bugün ayrıca Gazze’nin kuzeyinde bir ekmek fırınının çevresine saldırı düzenledi.

Filistin Kızılay Derneği, işgal ordusunun Kudüs Hastanesi Acil Servisi girişine düzenlediği hava saldırısında 21 kişinin yaralandığını açıkladı.

İşgal ordusu hastaneye elektrik üretiminde kullanılan güneş panellerini vurdu ve saldırıda civardaki binaların da zarar gördüğü ifade edildi.

İşgal ordusu savaş uçakları, Gazze kentinin batısındaki El-Meştel bölgesine ve El-Ketibe Camii’ne saldırı düzenledi.

İşgal güçlerinin Es-Sabra ve Eş-Şucaiyye’ye düzenlediği saldırılarda birçok kişi şehit oldu ya da yaralandı.

Bu arada, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Kemal Advan Hastanesi’nin jeneratörlerinin yakıtların tükenmesi sebebiyle tamamen durduğu belirtildi.