Siyonistler Hamas Lideri Aruri’nin Ramallah’taki Evini Bombaladı

Cephede Filistin direnişi karşısında sürekli kayıp veren ve günlerden beri kara operasyonundan söz etmesine rağmen bunu başaramayan, herhangi bir yerden giriş yapması durumunda mücahitlerin kararlı direnişiyle karşı karşıya geldikleri için çıkmak zorunda kalan siyonist katiller, cephedeki yenilgilerinin intikamını sivil kalabalıklardan, hastanelerden ve evlerden almaya devam ediyor. Bunu sadece Gazze Şeridi’nde yapmakla yetinmiyor Batı Şeria bölgesinde de aynı yöntemle evleri bombalıyorlar. 

Hamas liderlerinden ve Siyasi Büro Başkanı’nın da yardımcılığı görevini yürüten Salih El-Aruri’nin Batı Şeria’nın orta kesiminde yer alan Ramallah vilayetinin Arura kasabasında bulunan evini bombalarla yıktı. 

İşgal güçlerinin yıkım işlemini gerçekleştirmek için Arura kasabasına onlarca devriye sevk ettiği, kasabanın bütün giriş ve çıkışlarını askeri güçlerle kapattıkları, araçların girişlerini tamamen engelledikleri, yıkmayı planladıkları evin civarındaki bütün evleri boşalttıkları, sonra da yerleştirdikleri bombalarla evi yerle bir ettikleri ifade edildi. 

İşgal güçleri El-Aruri’nin evini birkaç gün öncesinden askeri üs haline getirmiş ve evin sahibinden intikam almak için bu evi tamamen yıkacaklarını duyurmuşlardı.