Siyonist Askerler Filistinlilerin PARALARINI GASP ETTİ

El-Halil kentinde işgal güçleri eski esirlerden onlarca kişinin evine baskın düzenleyerek arama yaptı ve ailelere ait paralara el koydu.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre işgal güçleri eski esirlerden 20’sinin evine baskın düzenledi ve ailelere çok yakında yeniden gelecekleri tehdidinde bulundu.

GÖZAT  Siyonist İsrail Birçok Noktaya Baskın Düzenledi

Aileler, işgal subaylarının baskın sırasında ailenin sahip olduğu paraların yerini sorduğunu söyledi.

İşgal güçlerinin davetçi ve hatip Şeyh Fevzi El-Hatib’in evine ve ayrıca oğulları Muhammed El-Hatib, Huzeyfe El-Hatib ve Abdurrahman El-Hatib’in evlerine baskın düzenlediği öğrenildi.

GÖZAT  Siyonist Askerler TARİHİ MEKANLARA Baskın Yaptı

İşgal güçleri Fayiz Misk’i birkaç saat gözaltına tuttuktan ve sorguya çektikten sonra serbest bıraktı. Misk, serbest bırakıldıktan sonra Facebook sayfasında yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin evinde bulunan yaklaşık 15 bin şikele el koyduğunu söyledi.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında beş Filistinliyi gözaltına aldığı belirtildi.

GÖZAT  Siyonistler Hz Yusuf Kabrine Baskın Düzenledi

İşgal ordusu yayınladığı bildiride, Cenin yakınlarındaki Bartaa beldesine düzenlediği baskında silah ve mühimmat ele geçirdiğini, El-Halil’deki baskınlarda direniş faaliyetlerinde kullanılan binlerce dolara el konulduğunu öne sürdü.