Siyonist Askerden BEBEĞİ Olan Aileye GAZ Bombası

Yeş Adit isimli İsrailli insan hakları kuruluşu tarafından yayınlanan bir videoda, Nablus kentinin Burin köyünde kucağında bebek olan bir annenin yanındaki kocasıyla birlikte yaklaşan İsrail askerelerinden koşarak uzaklaşmaya çalıştığı görülüyor.

Bu esnada bir işgalci İsrail askeri bebekli çiftin üzerine doğru göz yaşartıcı gaz bombası fırlatıyor. İsrail sınır polisinin gaz bombası attığı esnada çiftin askerlere arkasının dönük olduğu ve bir tehlike oluşturmadıkları dikkati çekiyor.

Cuma günü yakınlardaki gayrimeşru bir Yahudi yerleşim yerinden gelen bazı yerleşimcilerin Burin’e zorla girmeye çalışması üzerine protesto gösterisi düzenlendiğini belirten Filistinli köylüler, İsrail sınır polisinin bebekli çiftin üzerine gaz bombası fırlatması hadisesinin de bu esnada gerçekleştiğini ifade etti.

Yerel basınında çıkan alan haberlere göre işgal polisi, söz konusu videonun “olayın tamamını göstermemek için tırpanlandığını ve polislerin kaçan çiftin kucağında bebek olduğunu göremediğini” iddia ederek kendini savundu.