SİSİ Ailesinde MOSSAD Çalışanları Var

Sisi’nin Amerika Başkanı Donald Trump’la gerçekleştirdiği görüşmeyi değerlendiren yazar Barrett, “Sisi ailesinden birisi, Mossad’da çalışıyor. Sisi de Trump da Amerika ve İsrail’deki Yahudi lobilerinin kontrolünde. Bilindiği üzere Amerika, İsrail’den yürütülüyor” dedi.

GÖZAT  Mısır Gazze'nin Bir Can Damarını Daha Kesti

Barrett, açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Sisi de Trump da orduyu devletin esası olarak görüyor. Orduya destek, devlete destek anlamına geliyor. Her ikisi de diğerlerinden daha vatansever olduklarına vatandaşa anlatmaya çalışıyor. Onlara göre ne yapıyorsalar ülkenin kalkınması için. Gerçekte ise ülke umurlarında değil.”

GÖZAT  HRW’den Mısır ve Siyonist İsrail’e GAZZE ELEŞTİRİSİ

Barrett “Trump, Sisi’ye hayran. Sisi’nin halkına yaptığı gibi muhaliflerini yenmesini temenni ediyor. Fakat Amerikan kanunları ve değerleri, bu hayalin gerçekleşmesinin önünde engel olarak duruyor. Trump, herkese karşı nezaketen güzel ve muhteşem ifadelerini kullanır. Ama Sisi’ye karşı kullandığı bu ifadeler, gerçeği yansıtıyordu” şeklinde konuştu.

GÖZAT  Siyonist İsrail, Mısır'a Da Doğal Gaz Satıyor

Darbe lideri Sisi’nin orduda subay olduğu dönemde Mossad subaylarıyla çekilmiş fotoğrafları bir süre önce basına sızdırılmıştı.

Öte yandan darbeci lider Abdullfettah Sisi’nin annesinin Faslı Yahudilerden Melike Titani olduğu iddia edilmişti. 1953 yılında Said Sisi’yle evlenen Melike Titani, Suud ismini alırken, 1958 yılında kendisine Mısır vatandaşlığı verilmişti.