Siber Saldırıda 300.000 İsrailliye Ait Bilgiler Ele Geçirildi

Siyonist rejim, bir siber saldırıyla 300.000 Siyonistin özel bilgilerinin çalındığını duyurdu.

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline gelmiş ve çeşitli grupların Siyonist rejim İsrail’in altyapısına yönelik siber saldırılar ve hayati bilgilere erişim ve bunların yayılması, bu rejimin içi boş siber heybetinin çökmesine neden olmuştur. 

El-Alem kanalına göre, siyonist rejimde mahremiyeti koruma örgütü, bir grup hacker’ın 300.000 İsraillinin hesaplarını hacklemeyi ve kişisel bilgilerini ele geçirmeyi başardığını duyurdu.

İşgalci İsrail’de Kanal12 adlı televizyon kanalı,  bu siber operasyonun yaklaşık iki hafta önce gerçekleştiğini duyurdu.

Kanal12, bu siber saldırının yirmiden fazla internet sitesine sahip olan turizm şirketi “Gol Tours”un internet sitelerini etkilediğini belirtti.

Bu kanala göre çalınan bilgiler arasında cep telefonu numaraları ve İsraillilerle ilgili hassas tıbbi bilgiler yer alıyor.

İslami direniş kanalı el’Nujeba da geçen Çarşamba günü, işgal altındaki topraklarda faaliyet gösteren birçok büyük İsrailli ticari şirketin Iraklı bir siber grup tarafından hacklendiğini ve bildirmişti.