Müslümanlar İçin En Büyük Tehdit İsrail ile İttifak

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik Bedreddin El’Husi, “İslam ümmeti için en tehlikeli tehdit, gerçek düşmanları ABD ve İsrail ile ittifaktır.” uyarısında bulundu.

El’Mesire haber kanalına göre,  el-Husi bu açıklamayı,  dün Ma’rib eyaletindeki Al-Juba ve Al-Abdiya kabilelerinden gelen heyetlerle yaptığı bir toplantı sırasında dile getirdi.

el’Husi, ”Düşmanlarımız İslam ümmetine içeriden sızmaya çalışıyor. Amaçlarına ulaşmak için Suudi ve Emirlik rejimlerini kullandıkları gibi.” dedi.

Yemen Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri şöyle devam etti: “Bazı insanların ABD ve İsrail’in hizmetkarları olan fitne propagandacılarından etkilenmemesi için insanları bilgilendirmeye çalışıyoruz.”

El-Husi, Suudi Arabistan ve BAE’nin yanında duranın, ABD ve Siyonist rejimin müttefiklerinin yanında durduğu anlamına geldiğini yineledi.

Suudi Arabistan ve müttefikleri tarafından Yemen’in askeri işgali, ülkenin altyapısının %85’inden fazlasını yok etti. Yemen ayrıca Suudi koalisyonunun saldırganlığı nedeniyle ciddi bir gıda ve ilaç sıkıntısıyla karşı karşıya./